26 Mar 2011

Korang nak Red Velvet Cupcake...percuma?

Aku malas la nak edit entry ni. Copy & paste sajork daripada blog aku yang lagi satu tuh =P

***

Giveaway by CUPPIES4YOU


Giveaway prize:
A box of SIX (6) large size Red Velvet Cupcake (RVCC)
for FIVE lucky winners!

So, how to be a winner in this GA? Caranya mudah saja.

  1. Copy & paste (blog ni tak boleh 'right click' - maka anda kena tekan button 'ctrl' dan 'c' serentak untuk copy, kemudian 'ctrl' dan 'v' untuk paste) bermula part *** kat atas ni ke dalam blog anda dan jadikan sebuah sticky post sampai tarikh tutup GA. Bermula 23 Mac 2011 dan akan berakhir pada 31 Mac 2011 tepat jam 11.59 malam. <-- secara tak langsung, GA ni terbuka kepada mereka yang bergelar blogger sajalah
  2. Jangan lupa letak link blog ni http://cuppies4you.blogspot.com ke dalam entry anda.
  3. Letakkan link/URL blog post's anda di dalam comment box entry ini sebagai bukti penyertaan.
  4. LIMA (5) lucky winners akan dipilih secara rawak melalui kaedah cabutan bertuah (kami akan guna sama ada random.org ataupun cabutan nama secara manual).
  5. Pemenang akan diumumkan pada hari Isnin 04 April 2011.
  6. Para pemenang perlu collect hadiah pada hari Sabtu 09 April 2011. <-- ni penting kepada mereka yang nak join ya? Kalau rasa tak boleh nak collect atau wakilkan sesiapa untuk collect hadiah, tak payah le masuk HE HE HE. Bagi chance pada mereka yang betul-betul available untuk collect hadiah pada tarikh yang telah ditetapkan.


***

So, sesiapa yang 'kepingin' nak merasa RVCC (secara percuma) bolehlah join. Kalau nak lah. Kalau tak nak...tak payah la join =P

6 comments:

Wahida Shukeri said...

aku terpaksa berdiam diri lagi la nampaknya....=(

Zety Zin said...

Macam tau tau je orang tengah ngidam RV ehehehe.

http://bungacintamama.blogspot.com/2011/03/rvcc-percuma.html

Dr.Senbe said...

oii yah nk gakk!!

cc said...

wahida,
babe ko mmg dah dok perlis terus ke? master ko dh hbs ek?


zety zin,
motip letak bukti penyertaan kat sini kak? salah tempat la LOL!

xpe akan ku panjangkan komenmu ini ke blog yg lg 1 ;)


yah,
bikin sendiri aaa~

Zety Zin said...

hahahaha ye lah. silap pulak. ampun.

Puan Saira Azura said...

HAHAH..AKU NAK..NAK BG SHAZA..YG CEKELAT AKU DAH RASE..KO TAK PILIH AKU..SIAP KO..(AKU CKP KAT BHGN PERKHIDMATAN SUH SEKAT PERMOHONAN KO!!) WAKKAKAK..JAHAT KAN AKU..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...