21 Mar 2011

McD big breakfast (beli 1 percuma 2)

Nak 2 set free breakfast dengan modal RM5 sahaja? Sila terjah Mc Donalds yang berhampiran dengan anda mulai esok pagi! Korang cuma perlu spent RM5 untuk mana-mana breakfast meal, then tunjuk coupon kat bawah ni, boleh dapat 2 set hidangan sarapan pagi percuma.

:: print coupon nih dan bawak ke McD ::

Ada trick nak dapatkan 2 set yang free tu. Nah baca kat SINI. Promotion nih sampai 31 March 2011 sajork ye.

Weekdays sajork (edited: weekends pun boleh :p). Gigih ke haku nak keluar rumah lebihhhhh awal berbanding biasa, semata-mata nak ke Mc Donalds? HA HA.


P/S: Thanx Tajah R for sharing this ;)

2 comments:

FAM said...

sudah 2 kali. hehe. eh, weekends pun blh dik.

Wahida Shukeri said...

wah, bestnye..tapi kat perlis xde mc'd...so aku kn senyap2 je la dok sini..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...