2 Mar 2011

Siapa di antara korang? Ngaku cepat!

Rentetan daripada soalan yang aku dapat dari formspring. Aku tepek formspring box tu dalam blog ni aje ye untuk pengetahuan korang, selain daripada kat website formspirng itu sendiri.

Kat website tu pun, boleh kira dengan sebelah jari tangan berapa orang yang follow aku. Ngaku cepat, siapa yang tanya soalan pasal bila nak kahwin tu?

Aku bukan tak nak kahwin, tapi kena tunggu beberapa perkara selesai. Ingat bab kahwin ni boleh buat main-main ke? Kahwin bukan untuk sehari, dua hari.

Macam makcik-makcik siot tanya soalan bila nak kahwin. Ke memang makcik yang tanya? Blog aku ni so far takde pulak orang bertaraf makcik yang membacanya. Aku bagi access pada orang muda-mudi belaka.


P/S: Ke memang ada orang macam makcik-makcik kat sini?



*larikkkkk

2 comments:

reena said...

Hahaha. Sapa makcik kat sini baik mengaku cepattttt!

Yang pasti, i bukan makcik :p

cc said...

ntah sape. klau dpt siaplah. ku cuci dgn clorox! (motip sentap org tanya psl kawen? hahahahahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...