27 Apr 2011

Amstel River, Amsterdam

NOT!

Berangan kaedahnya. Berangan is free, no? ;p

Last two weeks masa YB datang sini, kitorang pergi Putarjaya Putrajaya. Sebab kitorang kebosanan kalau dating dalam shopping mall. Aku adalah tak suka sebenarnya dating kat shopping mall, tak best. Lebih rela pergi sightseeing.

Sampai Putrajaya, kitorang terus cari lake cruise punya jetty. Memang plan nak pergi situ. Saja try nak naik cruise sebab ada tiga orang tourists tag along hari tu. Ha ha. So beramai-ramilah naik cruise, menikmati pemandangan Putrajaya di waktu petang =P


:: Masjid Besi ::

Duration atas cruise adalah 45 minit. Fees RM30 untuk dewasa dan pemegang my card. Normal fees RM50.

Cham best jugak la naik kapal persiaran. Pergi dengan orang tersayang, sokmo jadi best kan? Duduk rumah main dam ular pun best kalau dah insan kesayangan depan mata, kan? Kah kah.

... dan

akhir sekali ...










Ngeh ngeh ngeh

2 comments:

reena said...

Motip tutup muka?

aS_c0mei said...

oh,you'll never walk alone!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...