14 Apr 2011

Day 11: A photo of your favorite memory



GRADUATION

Salah satu moment yang boleh aku banggakan dalam hidup. Grad dengan pencapaian yang agak cemerlang. Siapa sangka si pemalas ini (masa zaman sekolah) boleh berubah ketika di universiti?

Manusia mengubah hidup mereka sendiri. Usaha untuk berubah. Nak dengan tak nak je persoalannya.

Mungkin gambar ini yang patut aku cuci size 8R untuk digantung di Hall of Fame di kampung. Aku tiada gambar grad. Maksud aku, gambar tu tiada pada aku tapi ada di studio (entah masih ada atau tak, aku tak pasti).

Aku tiada hati nak ambik sebab perjalanan pulang dari majlis graduasi, aku ditimpa musibah. Kenangan agak pahit di situ. Tak suka nak ingat.

Eh, ni dah jadi my least favorite memory punya cerita pulak kang =P


P/S: Innocent tak muka aku? Ha ha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...