26 Apr 2011

Day 20: The meaning behind MY blog name

My cyber name. It all started when (eh speaking pulok? =P), aku start guna nama ni sejak join S*pak* chatroom dulu (tahun 2005 kalau tak silap). Udah kata Chelsea's supporter kan? Harus nak letak nama kelab gitu.

Lepas aku guna nickname ni, ada pulak jantanz yang menganjing aku dengan ID encikliverpool. Cam harem je. Asyik lah cari pasal dengan aku kat chatroom tu. Disebabkan aku host (kadang-kadang naik pangkat jadi admin, icon tukul besi gold. Ko ado? Ha ha) kat chatroom tu dulu, maka bila dia cari pasal aku kick dia terus. Muahahahaha *gelak syaiton

#eksen
Ehh, tetiba tereksen :p

Dia masuk balik guna ID lain, cari pasal lagi. Aku banned IP address dia terus untuk tempoh 24 jam. Lagi kejam! *gelak syaiton lagi

Cyber name aku ni kekal sampai sekarang. Tak berhajat nak tukar sebab dah ramai kawan-kawan maya panggil aku 'CC'. Nasib baik la aku ni keturunan je Cina, jadi takde la nama CC tu membawa makna buruk. Tak ke kalau dalam bahasa cina, C tu mati? CC = mati mati.

Wah matiklah la kan, mati sampai dua kali. HA HA.

2 comments:

reena said...

HAhahhaaa tergelak part last tu.

Dr.Senbe said...

ko dh x rjin chat ke skrg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...