5 Apr 2011

Day 5: Lain daripada yang lain

What makes you different from everyone else?

Susahlah aku nak fikir jawapan kepada soalan ni. Aku manusia biasa, sama macam orang lain. Ya aku tahu. BOSAN. Ha ha lantak!

Apa yang lain eh kat diri aku ni?

  • Allergic dengan udang. Kalau makan muntah - orang lain pun ada!
  • Orang tak kenal akan kata sombong - orang lain pun ada!
  • Sebenarnya kelakar tapi orang ingat serius - orang lain pun ada! (Yang nih kawan-kawan aku tau la perangai aku yang sebenar macam mana. Kat office senyap sepi kurang bercakap, cer dengan member? Mulut aku pot-pet-pot-pet non stop. Macam split personality pun iye gak kan?)

Seriously aku tak tahu apa lainnya aku.
(Aku tak fokus ketika menulis sebenarnya ni. Ceyyy! Eh betul, aku serius. Bukan mencari alasan tapi kenyataan)


P/S: Korang yang kenal aku, apa lainnya aku ni?

1 comment:

Nor Hidayah said...

ko kakak, tp kne panggil (mak)cik na

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...