13 Apr 2011

Kehadapan Reena, (orang lain nak baca pun boleh)


I dengan baik hatinya list down kan franchise Each A Cup kat KL ni untuk tatapan you =P

  • Tropicana City Mall
  • JUSCO Mahkota Cheras
  • SOGO KL Sunway Pyramid
  • Ampang Point
  • Central Market ( Pasar Seni)
  • Giant Klang Sentral
  • FERRENHEIT 88
  • TESCO Mutiara Damansara
  • Sungai Wang Plaza
  • Alam Jaya Econsave
  • Maju Junction
  • Carrefour Shah Alam Sec 23
  • Plaza Metro Kajang
  • Carrefour Wangsa Maju
  • 1 Mont Kiara
  • Taylor University
  • TESCO Extra Selayang
  • JUSCO AU2
  • Summit USJ

dan untuk orang Johor pulak;

  • Kipmart Tampoi
  • Giant Plentong
  • Econsave Taman Daya
  • Pandan City ( Pasar Borong)
  • Skudai Parade
  • Sutera Mall
  • S Mart
  • IOI Mall
  • Plaza Tasek
  • KSL City
  • AMART
  • Pelangi Leisure Mall

... franchise Each A Cup kat negeri-negeri lain boleh tengok kat sini.


Personally, it taste better than Cool Blog. Chocolate ice blended dia lagi yummeh. Alamak, dah mengidam lagi nak minum. Batuk baru je nak baik ni. Cemano? ;p

3 comments:

reena said...

Wahhh terharunya i siap ada entry khas untuk i. Rasa disayangi gitu. Wakakaka #silalempang

I tak terfikir nak Google dia. Haha. Ok2. I tengok kat tesco Damansara ada. I selalu pi situ. Tak perasan plak. Pasni kena carik. Yahoooo. Tak yah tunggu balik Penang baru nak minum. Ingatkan kat Penang je ada. Muahahah #silalempanglagiskalik

cc said...

i kan mmg syg u #ehhh LOL!

sedap okeh! i baca tweet sapa tah hari tu kata addicted to each a cup. u ke yg tweet? tu yg g try, mmg bestlah :D

g emel kat depa soh bukak kat alamanda pulak lps ni hehe

reena said...

I la yg tweet tu. Hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...