5 Apr 2011

Twenty Six



Happy 26th Birthday M.A.A.J

Semoga panjang umur,
Sihat wal'afiat,
Rezeki melimpah ruah,
Kuat iman,
dan ...

































bila nak pinang guwa derr? =P


P/S: Malam tadi ada orang sedih, ingat aku lupa birthday dia. Dia tak tahu aku dah plan something. Aku kan GF yang manes nga ha ha hah *pang sedasss

7 comments:

reena said...

happy birthday to YB!

Ayat last tu tak tahan. Sempat lagik. Haha.

Wahida Shukeri said...

x lama lagi ade la tu rombongan meminang nye...=)

Ealyie said...

wahh!! bulan ni mcm sambutan besday2 bf2 utk yang single-mingle ehh.. :p
btw, hepi besday bf CC, cepat2 pinang dia sebelum di sambar BUAYA!! gagagaga.. hee..:D

cc said...

reena,
ucapanmu akan ku sampaikan =P


wahida,
better quick. haku dah tunggu sikit punya lama ni hahahahah


ealyie,
kebetulan sama bln dgn bf reena kan? ;p
psstt pesanan mu ini akan ku panjangkan kpd pihak yg bkenaan haha

Mamarempit said...

epi b'day buat YB....erk...siapkan gazebo dulu...baru leh buat acara pinang meminang dan berbalas pantun kt situ...besttt...ngeeee

cc said...

mamarempit,
blaga vontots la kalo buat kat situ kak. tak muat derrr ;p

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

YB u very the manes jugak!
sesuweyyyyyy ok!
happy birthday YB...so mane present CC??!!??!
(muahahhahahha ape kaitan, fedulik!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...