21 May 2011

Day 27 – What kind of person attracts you?

1. Opposite gender for sure :P
  • Lebih tinggi dari aku.
  • Kulit lebih gelap daripada aku (aku tak suka tengok lelaki kulit putih kemerah-merahan or kuning langsat. Macam tak berapa nak lelaki ha ha).
  • Confident is sexy! No?
  • Sebenarnya lelaki idaman aku macam Shah Slam tu. Rambut panjang paras bahu, ada dimples. Mak cair nok! Shah takde niat nak cari second wife ke? Aku sudi. Ehhhh ...

2. Perempuan cantik yang tak perasan cantik.
  • Tak perlu nak tayang cleavage.
  • Ta perlu nak pakai baju singkat dan sendat.
  • Tak perlu make up tebal.
  • Kau ada tengok Gal Gadot dalam Fast 5? Dia memang natural beauty la. Lawa seiot minah tu.

1 comment:

IreneYaya said...

Gal Gadot? Jews mmg lawa tak dinafikan. Merekalah umat yg semua "PALING" (paling lawa, paling pandai manipulate, etc). Kat sini boleh jadi les tengok p'puan jews dan lebanon yg serba serbi perfect. Boleh les jadinya. But I don't think natural beauty, because they are the best consumer for the plastic surgery.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...