23 May 2011

Day 28 – In this past month, what have you learned?

  1. Buat kerja biar ikhlas, untuk kepuasan diri sendiri dan Insya-Allah orang lain boleh nampak keikhlasan itu.
  2. Pepatah Melayu "Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali" memang benar. Terbukti dan terjadi pada diri aku within this (or last?) month. Berpada-pada tu kalau pada pemahaman aku, tak payah buat baik pada orang yang tak layak menerimanya.
  3. Aku rasa (main rasa-rasa la pulak :P) aku sayang YB lebih sebab aku rasa (lagi) tahap ke-jealous-an aku makin meningkat.Ha ha. <-- ehh point ni macam takde kena-mengena je dengan proses pembelajaran -_-"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...