20 May 2011

Hari tu, boss kata ...




"Kita tak tau apa akan jadi dalam hidup kita utk hari esok. Jadi kita kena gembira dengan hidup kita. Tak kiralah kita kat mana, dengan siapa. Kalau tak best, kita kena ubah jadi best. Tak suka kena ubah sampai jadi suka" -- boss aku

Aku terpempan bila dengar kata-kata dia sebab dia macam tau je aku tak happy kat sini. Honestly, KL ada semua tapi tak semua yang aku nak ada kat sini.

Tiap-tiap kali nak balik Johor, aku excited gila. Tapi, bila nak balik ke KL semula? Kalau boleh nak lambat-lambat rasa macam tak nak balik.


P/S: Dah setahun, sebulan dan 17 hari ...

1 comment:

Nor Hidayah said...

nnt ko kawin kena mntk tukar jgk kn? buat a smbhyg istikharah ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...