9 May 2011

Mana pergi weekend aku? Alih-alih dah Isnin

Weekend aku adalah tak produktif. Kenapa ye kalau weekend tak buat apa, rasa macam cepat je weekend habis. Alih-alih dah Isnin semula. Kalau produktif, buat itu ini rasa macam wah lamanya weekend. Aku sorang je yang rasa gitu ke korang pun sama?

Roh blogging sudah lari lagi.


P/S: Aku belum habiskan 30 Days Blogging Challenge tuh. Dah rasa malas nak buat. Ha ha.

2 comments:

Puan Saira Azura said...

KO DAH PINDAH EK

cc said...

blm la. masih di sini. khidmat aku masih diperlukan haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...