20 Jun 2011

Hantu!

Malam tadi before going to bed, aku layan movie The Priest. The Priest ni golongan Christian warrior yang hebat la kononnya, sebab dorang je yang boleh kalahkan vampire. Overall, aku kureng suka movie ni. Ntah la, sana sinun banyak benda tak logic, jadi tahap penerimaan aku adalah rendah.

Sampai saat nak terlelap, aku asyik la terbayang muka si Priest tu (lakonan Paul Bettany) dengan kat dahi dia ada lambang cross. Muka Priest ni serius NM, agak scary la kalau kau tenung lama-lama -__-"

ZZzzzzzz ... aku ketiduran.

Saat terlena ...

... aku mimpi vampire! Argghhhhhhh! Sudahnya tidur aku tak lena dan badan terasa penat sebab dalam mimpi aku berlari macam orang tak cukup tanah. Mengah. Demyuh movie! Buat aku mimpi buruk malam tadi.

Morale of the story: Sebelum tidur pastikan layan Maharaja Lawak


P/S: Dalam real life, confirm aku tak boleh lari selaju tu. Kah kah.

2 comments:

aZr|n said...

mesti penat gila lari dlm tdo. hehe.

MamaLeeya said...

kalo akak yg mimpi tu..kompem bila terjaga carik inhaler...ngahahhhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...