7 Jun 2011

Selamat pulang ke tanah air

Wah dah seminggu aku tak update blog? Nampak tidak aku busy? (Macam ada yang kisah ha ha).

Anyway, adik aku dah selamat sampai ke tanah air tengahari semalam. Alhamdulillah flight tak delay. Tapi jenuh jugaklah aku tunggu dia kat arrival hall tu tak keluar-keluar sampai pukul 1 lebih. Luggage claim lambat.

Dah kurus agak banyak budak tu. Wajiblah aku kena diet lepas ni sebab nak slim jugak! #NG (Cakap je nak diet tapi semedang diet puaka asyik tak menjadi)

Ohh malam tadi sangat seronok membongkar luggage dia yang dipenuhi dengan barang-barang kiriman #hantukirim. Lepas tu jeles tak pasal-pasal bila tengok barang kiriman orang lain :P

Sekian entry takda motif.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...