28 Jul 2011

Gossip hangat di Twitter!

Korang dah baca pasal skandal Khairul Fahmi Che Mat? Dengan sorang perempuan yang bernama Dahlia Teck. Hot weh awek tuh! Lagi cun dan hot daripada tunang dia. Kekeke.

Belum tengok?

Belum baca?

Gunakanlah khidmat pokcik gugel, koserrr aku nak supply bahan gossip kat blog. Cukup-cukuplah jadi supplier kat twitter :P

.

Lagi satu pasal Rita Rudaini marah dan bengang ada orang sukN9 ngata dia kikis duit Aidil. Kes berbalas-balas tweet di antara Rita dan tertuduh berlanjutan selama 2 hari kat Twitter. Yang lawaknya, tertuduh yang mengata Rita tu rupanya batchmate aku yang kerja kat sukN9. Kah kah kah.

Glams terus member aku tu weh! Ha ha.

Kesimpulan yang aku boleh buat, status FB batchmate aku tu sudah disalah-ertikan oleh si penyampai kepada Rita. Penyampai ni macam virus dowh, merbahaya! Salah sampai, jadi isu.

Then yang kelakarnya, semalam Rita kata Aidil kongsi akaun Twitter dengan dia. Ada la beberapa tweets kononnya daripada Aidil. Tapi I don't think Aidil yang tweet sebab ada masa ke dia nak merempan kat twitter semalam? Padahal hari ni ada game penting? Hmmm ... 'sesuatu' sungguh, kan? ;p

Ada sorang mamat kat twitter ni kata Rita dengan semua orang dia nak gaduh. Mak pak mentua, rakan artis, now dengan peminat pulak.


P/S: LOL!

5 comments:

aznee yunos said...

semalam ada gak baca pasal dahlia teck ni haha biasalah kan dah femes. kalau si apex ni tak jd goalie utama, takder sapa pun nk pandang. bila dah meletup, ramailah aweks yg try sekali dia pun melayan haa merasa kiki

pasal rita tu tak tau plak huhu nk kna gugel ni =D

Joy said...

dah tgk n baca gak. tp dahlia teck mmg hot gitu :p

knv said...

jauhi pengadu2 domba dik. jenuh kat akhirat kang hihihihi...

CikJJ said...

bace kat porem cari nyah...ramai gak melahar si kakak jejeriruncing tu

cc said...

aznee,
pasal rita tu blm heboh lg (kalau blog goss tak 'up' dlm blog dorang heh)


joy,
kannn? :p


knv,
betul kak. virussss


cikjj,
hakak erin tu ke? koserrr la aku dia tu. lebih sudu dari kuah. mcm la apex tu tunang dia nak lelebih :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...