12 Jul 2011

Lajuuuuuuuuu

*update: tertinggal 1 fakta penting - takde kontrak uols!

Aku baru subscribe broadband. Chap u-mobile. Beli yang monthly RM68, data usage 5GB, speed up to 7.2Mbps. Itu as promoter nya bagitau semalam masa dia menggula-gulakan aku supaya beli u-mobile instead of Celcom. Niat asalnya memang nak beli Celcom, sebab nak guna gomen rate tu. Instead of RM68, tunjuk pass kerja gomen dapat kurang jadi RM50 je per month.

Apek promoter tu pun pot pet pot pet promote u-mobile punya package. The speed and data usage jauh beza, so I ended up sign-up for u-mobile package.

Tadi try cucuk kat PC office. Ehh laju. So far so good.

Ni cucuk kat laptop sendiri pulak. Ehh memang laju. Soooooo G double O D. Gud gud :P

Tak sesia dengar ceramah promoter 15-20 minit semalam.

I is happy. Bolehlah berblogging dan blog walking seperti sediakala.


P/S: Broadband aku beli, katil buat tidur tak beli-beli

5 comments:

reena said...

Laju eh? Sama price dgn i byr bln2. Hmm..Rasa cam nak tukaq plak.

azrinna said...

TQ bg idea, cz now BB adalah sngt hampeh!

aznee yunos said...

ada lg ker promotion RM50 utk govt servant tu? masa sign up aritu promoter x btau pape. huhu

cc said...

reena,
serius laju even cucuk kat lappy i yg lembaps sbb byk sgt virus dah membiak dlm tu haha


azrinna,
u pakai bb apa? my fren pakai maxis dia kata selowww NM


aznee,
please ask for it babe. kalau tak mmg dia buat dek je

Joy said...

menarik ni. mmg tgh mencari bb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...