18 Jul 2011

Mood hari ni ke laut

Aku mengheret badan ke office hari ni. Malasssss giler. Takde mood. Malas tapi aku tak ngantuk. Pernah jadi, tak malas, mood baik tapi ngantuk. Macam mana tu?

Sepatutnya lepas jumpa si dia mood elok lah kan? Ini tidak. Aku rasa mood aku ke laut sebab tak cukup rehat. Mood macam cranky (bajet budak umur 2 tahun. Kanak-kanak spesies gergasi kah kah).

Blog aku pun dah ke laut update nya. Mood ke lautlah nak update padahal banyak benda je yang boleh aku cerita. Tapi aku malas.

Selamat menyambut Malas Monday untuk semua! :P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...