16 Aug 2011

Blog pun puasa

...macam tuannya. Dan-din-dun salahkan blog, padahal diri sendiri yang malas. Tuan blog takde mood nak menulis.

Selain daripada tengah busy menyiapkan order biskut raya, tuan blog juga tengah busy marathon Masterchef Australia season 3.



Banyak faedah hasil daripada menonton Masterchef. Tak percaya? Cuba tonton dan aplikasikan apa yang anda tonton dalam masakan. Kalau ada peningkatan, maknanya anda berjaya gali (bak kata Kak Ogy) sesuatu from the show. Kalau takda, takyahlah tengok Masterchef lagi, buang masa takda hasil :P

Ohh BTW, aku lagi suka tengok MC Australia daripada MC US. US drama lebihhhhhh, I is menyampah! MC Australia banyak tunjuk masak daripada drama-drama tak penting.

Sekian entry takda modal. Jangan keji tuan blog. Puasa maa, mana boleh keji orang, nanti pahala puasa kering he he.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...