26 Sep 2011

Ini bukan iklan, ini program khidmat masyarakat

Uihhh dah tak update 5 hari? Agak lama jugak tak update tu. Kalau nak ikutkan banyak je benda yang boleh aku ceritakan tapi penyakit M (macam biasalah!) menguasai diri.


Eh BTW, aku tengah bukak order untuk BLUEBERRY CHEESETART sekarang nih. Hari nih sampai hari Jumaat ni sahaja sebab Sabtu sampai Jumaat depan aku kena pergi kursus. Kot ada sesiapa yang nak order, sila SMS (bagi yang dah ada nombor aku) OR email kat cuppies4you(at)gmail(dot)com. Pick up point kat office aku or rumah. Sorry, buat masa ni aku tak provide penghantaran secara pos (ada yang tanya hari tu boleh pos ke tak).


Lagi satu pasal Tupperware. Aku baru beli set macam dalam gambar tu sebab tengah murah. Ada yang nak kirim? Giant dekat-dekat dengan rumah aku ni ada booth Tupperware, itu yang boleh terjebak membeli hue hue hue. Agent yang aku kenal tu baik giler sebab dia bagi diskaun banyak. Biasanya kalau nak dapat diskaun banyak camtu, kena jadi ahli and ada 2 downline baru boleh dapat. Aku ahli pun bukan HA HA. Tapi dengan akak tu tak payah, dia bagi je diskaun.  Tu yang laju je aku beli kekeke :P (alasan nak membeli kan? Ada ajeee).

Puas hati dapat 10 bekas besar-besar gabak. Dasar pentamak :P. Aku serik beli bekas murah-murah tapi tak air tight. Simpan keropok, lemau keropok aku. Pffttt.

Sapa nak kirim Tupperware, sila roger. Promotion sampai akhir bulan ni sajork. Aku boleh TOLONG belikan. Paling banyak aku mark up pun RM2 je upah pergi beli. Blog aku ni kan bercirikan wakil rakyat. Pilihan raya dah dekatkan? Kah kah kah.

5 comments:

Puan Saira Azura said...

SKANG KO NYEWA MANE BEB?

mrs.spicy said...

kalu satu set tu berape ratus? lepas diskaun banyak-banyak? hihi..macam berminat jugak=p

cc said...

zura,
bandar baru ampang. aku jadi org selangor skrg :p


mrs.spicy,
buy 6 free 2 + 2 purchase with purchase (total 10 pcs) = rm180

mmg tengah murah sbb kiranya 1 pc rm18 je lebih kurang. tu yg zasss beli :D

MamaLeeya said...

akak pakai TIPUware aje ..hehehe

aS_c0mei said...

alaaaa dik.menariknya!murahhhhhh!!kalau nak mitak tlg u beli,pastu pos ke qatar bleh?akakakakkakakaka....aritu balik nak g tupperware kat nilai.tak sompekkkkk...uwaaaa.kalau boleh tlg beli kan n pos,inform la akak plissss.emel akak ada kan?nak sgttttt bekas tuuuu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...