13 Sep 2011

KL - Kota Lelah

Aku balik raya agak lama hari tu. Lebih kurang 10 hari. 10 hari yang cukup untuk menghilangkan batuk aku yang dah berumahtangga lama gila dalam badan. Aku sendiri dah lost count berapa bulan aku batuk. Bulan berapa start batuk pun dah tak ingat.

Duduk kampung udara segar, hilang penyakit.


Balik KL takyah tunggu lama, 2-3 hari aje batuk dah datang balik. Tambah-tambah sekarang ni KL tengah berjerebu. Lagilah menambah ketidak-bersihan udara yang memang sediakala tak bersih.

Asap.

Habuk.

Jerebu.

Apa je yang takda kat KL nih? :(


P/S: Batuk buat aku tidur aku tak nyenyak! T_____T

2 comments:

Aida Narina said...

owh yes that includes me, lelah sepanjang malam :( dah dua hari cuti..

mrs.ecam said...

ouhh ciannyer kt ko...alhamdulillah umh aku kt kawasan pedalaman lg...pg2 aku bleh hirup udara segar lg...tp bile msk KL mmg kne pki mask...uhuhuuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...