27 Sep 2011

Macam-macam kebencian

Weekend nih aku nak kena pergi kursus. Masuk HUTAN! Benci siot. Aku tak suka hutan sebab banyak nyamuk. Aku benci nyamuk. Nyamuk buat kulit aku gatal-gatal. Kulit aku sensitif terhadap gigitan nyamuk.

Ohh bukan saja nak cakap pasal benci kena masuk hutan, benci sebab kena spend banyak fulus untuk beli macam-macam. Ubat serangga. Ubat sakit perut. Sunblock. Kasut getah. Leggings. Raincoat... and the list goes on. Kalau boleh claim takpa jugak. Pffttt. Macam last time beli baju seluar segala tu, siap cap bagai. Berapa kali pakai? SEKALI. Blerghhhh.

'Depa' tu memang sengaja suka menyusahkanlah. Ya, ini kebencian yang ke-3. Buat program yang bermacam-macam. Indoor. Outdoor. Post mortem keberkesanan program, ada buat tak? Spend banyak untuk program itu ini, kalau hasil memberangsangkan tidaklah ralat sangat.

Skim lain takda pun program macam nih. Macam bagus je. Bajet bagus? Blahhh.

Ada aku kesah kalau 'depa' baca apa yang aku tulis ni? No name mentioned, right? HA HA.

3 comments:

knv said...

ye, sila cadangkan untuk buat post-mortem keberkesanan selepas kursus2 itu hahha!

anyway, apsal skim itu kursus2nya sungguh la out of the box ek?

Puan Saira Azura said...

ko gi dpa ke beb?

cc said...

knv,
kannn?
suka sgt buat benda pelik2. result nya gituuuuu jugak

entah la kak non, dibezakan sgt dgn skim lain (kononnnya!). nyampah :P


zura,
bukan. tu thn depan. ko check la kat bhgn latihan :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...