22 Oct 2011

Bitter tak pasal-pasal

Kalau kau rasa nak beli something mahal, dan kau rasa kau boleh buat sendiri. Buatlah sendiri. Don't whining mahal la ape la.

Kalau kau rasa kau pandai sangat, siap ajar orang yang lebih tahu daripada kau tentang apa yang dia buat, kau buatlah sendiri. Again, don't whining and bising-bising kenapa itu ini begitu begini.

Aku benci betul orang yang banyak komplen padahal tahu cakap je.

Lagi satu orang perasan. Cakap macam tahu semua benda. Nak contoh? Kang aku bagi ada pulak yang sentap.

Whatever lah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...