30 Oct 2011

Reporter pun dah pandai buat kelakar!

Korang baca sokabar Berita Harian hari ni? Baca kolum Teropong si Jubir?

Apsal merempan tak bertempat bang oii? Kau tu tak dijemput pon ke majlis orang tu. Yang terhegeh-hegeh datang jugak tu buat apa? Bila dah tak dijemput, takdalah nama kau dalam senarai tetamu. Simple konsep macam tu pun tak boleh nak faham.

Lawak bengap apakah ini?

Tulis buruk pasal wedding orang tu, padahal dah sah-sah kau yang bangang. Sengaja cari kontrolvesi lettew, khen?

Lagi satu, kau tak tau hukum datang majlis orang tanpa diundang ke bang?

You're serious s**t la dude!


Blog post ini dibawakan oleh BlogPress untuk iPhone

2 comments:

Puan Saira Azura said...

sblm nih pon sebok dia ckp wedd nabil itu ini, dia igt kalo name wartawan, dpt layanan vvip ke? cam lah dia tu sultan ke agong ke nak lynn first class..huhu..saje nak up ler tu

Joy said...

tgk column tu tp x bc abis lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...