2 Nov 2011

"Saya tak minum..." - Khairul Fahmi

Aku sempat dengar komen KFCM kat radio pagi tadi on the way ke office. Kata beliau, "Saya tak minum air tersebut walaupun ia dihidang atas meja" (ayat dia not exactly macam ni tapi maksudnya sama).

Yeahhh, right!

Ingat lagi komen KFCH pasal Dahlia Tek dulu (isu putus tunang), "Saya anggap Dahlia macam adik angkat..."

Agak-agak nak percaya ke tak alasan dia tu? :P

Muka dah merah padam tak minum la sangat. Oppsss! Mari bersangka baik mungkin dalam bilik tu panas hence muka jadi merah. Gittew khennn...


P/S: Kau ado panggil adik angkat 'Hon' (honey) kat Twitter?

P/S/S: Puiii..!

Blog post ini dibawakan oleh BlogPress untuk iPhone

6 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Ingat public bodoh kot

Sayang.Ibu said...

Eh asal mamat ni dah berubah beno hah? Culture shock?? Pfftttt..

Lin Ghazale said...

Saya tak percaya Puan! Culture shock Ke apa dia ni...skrg aku rasa bagus la jejaridompot putus dgn dia

waNny said...

yang. i discuss ngn hubby i. i cakap KFCM tu mcm minum jer. sebab muka merah padam cam tu. bibir mulut pun dah lain macam *i jenis leh tgk sikit org tu jenis minum or not smoke or not saiko x?*

u tau hubby i cakap ape ?????

dia cakap "BUDAK BOLA.. BIASA LA.. geng-geng dia semua pun ramai je minum. bukan nye tak. "

anyway i kenal gak few malaysian footballer dulu. sengal-sengal ubi la.

what to do. bukan culture shock. tp culture budak bola konon femes

Puan Saira Azura said...

huhu..tp tak semua player cegitu..tp aku penah kapel ngan player team atm dulu..mmg pon, mase tu aku join dorang nyer makan² kat lumut..ramai yg minum..termasuk kapel aku tuh..bile dah tau terus putus!padan muke aku..nak sgt football player kan...haha

Penoreh Getah said...

huu....itu maciammm ka????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...