10 Dec 2011

Free download Breaking Dawn (uncut version)

Gua bengang bai, gua bayar rm11 tengok Breaking Dawn kat wayang 2 minggu lepas tapi banyak scenes kena potong. Crucial scene masa Bella nak beranak tu habis kena cantas. Tahu-tahu baby dah keluar, dah selamat dibersihkan pon.

Disebabkan gua tak puas hati, gua pon download la uncut version kat torrent malam tadi. Settle. Gua boleh ulang tengok Edward sampai jemu. Keh keh keh.

Nah link; http://www.kat.ph/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-2011-readnfo-telesync-v3-xvid-evolution-t6003203.html, lu orang copy and paste lah kat new tab, kemudian download.

Jangan suruh gua ajar pulak macam mana nak download daripada torrent tu. Gua tibai kang!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...