20 Dec 2011

Pav... Loveee... Va

So I finally got the chance to taste pavlova at Serai, Empire selepas kedai meletup baru hegeh-hegeh nak datang. Belanja diri sendiri sebab takda orang nak belanja :p

Sedap jugak pavlova ni rupanya. Jakunsss kahhh!

:: Photo taken by YB ::

The texture, chewy on the inside, a bit crunchy on the outside. Rasa manis pavlova dan fresh cream diseimbangi oleh rasa masam buah strawberry dan blueberry (wah kenapakah ayat haku macam ayat Chef Riz?). Just nice lah, I tot manesssss sangat.

:: photo taken by me ::

Since this sweet dessert is quite expensive (for me), I decided to order only one slice for the two of us. Sharing is caring maaa. Romantik kan makan sepinggan :p.

Padahal...
Cheapskate gilerrr sebab dah over bajet makan steak kat Fresco. Lol! 
Mahal jugak la kan 1 slice RM14.80 -__-"


:: Licinnnnn ::

Next? Alexis. Just for the sake of comparing the taste, yang mana lebih sedap :p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...