30 Dec 2011

Resolusi 2012

Pagi-pagi tadi, lepas kemas meja kat office aku terus capai note pad. Bersemangat nak tulis "new year resolutios" kononnya. HA HA.

Ini yang aku jot down. Sila JANGAN gelak!


  1. Rajin dan kurangkan 'lubang' dalam solat.
  2. Makan nasi 1 kali je sehari.
  3. Banyakkan makan lauk ikan, ayam kurangkan (apatah lagi daging).
  4. Fast food sebulan SEKALI sahaja.
  5. Mesti apply hand lotion and crack heel foot lotion setiap malam before tidur.
  6. Mesti apply face serum tiap-tiap malam lepas cuci muka.
  7. Mesti pakai masker at LEAST 1 kali seminggu. 2 kali lebih baik (dan kalau rajin hehe).
  8. Mesti exercise (ringan pun tak apa such as push up atas tilam) at LEAST 3 kali seminggu.
  9. Simpan "duit beku" kat CIMB account untuk duit kecemasan.


So far itu je yang aku baru tulis. Nanti-nanti bertambahlah list tu.

P/S: Banyak berangan nak mencantikkan diri sajork. Standard la kan? I nak kawen uols!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...