6 Jan 2012

An 'apple' a day, keeps the doctor away ;p

Buah apple rongak tengah buat online sale korang!!! Hari ni je.



Tralala~



P/S: I lebiu so much YB, seperti ikan tuna di laut :p

10 comments:

Cik.Penglipurlara said...

ehem ehem.

jom pasang unifi?

mac book pro i dah lama tersadai dlm blik tuuu :P

Liyana said...

An innovation by a genius. Can't live without iPad & iPhone now ni. MacBook juga yg tersadai. Cuma yg tak best takde flash player. Nak buka HRMIS apply cuti pun takleh.. Hehe.

@nannoor said...

cayalah cc. itulah gunanya ada laki. hahahaha

Sekian dari aku yang juga telah berjaya meng-pow 2 biji epal rongak untuk 2 tahun berturut2. lepas ni nak cucuk jarum beli macbook plak bg lengkap koleksi epal muahahaha.

jelita78 said...

bwahahahha
tertipu ingatkan APPLE buah tadi tu!

reena said...

Alaaa nak mac book air. Btw iPhone tak dak sale eh?

Piza said...

CC,

ketenangan jumaat telah tergugat. Pikir nak ipad pulak dah. :P

Piza said...

CC,

ketenangan jumaat telah tergugat. Pikir nak ipad pulak dah. :P

Piza said...

CC,

ketenangan jumaat telah tergugat. Pikir nak ipad pulak dah. :P

cc said...

cik penglipurlara,
jom. aku nak terminate berukband tuh. unifi lajuuuuuu hehehe


liyana,
apply hrmis dari pc ofis sudeh.
ipad personal use :p


nannoor,
letih woo berbulan2 mintak baru dapat. al-maklum belum jadik laki... mana boleh nak gosok2. ehhhh?


jelita78,
tipah tertipu :p


reena,
go grab mac book air now now now! #bako hahahaha
iphone takdok sale babe


piza,
dah tenang dah puan sebab dah dapat beli. boleh tidur lena malam ni. lol!

Liyana said...

Hehe..another thing is kalau sebelah tgn rmeriba baby, sebelah lagi ber iPad. Sungguh convenient. Time tu jugaklah kalau tiba2 nak apply leave :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...