9 Jan 2012

Biarlah aku berhabis lebih kat baju kahwin

Kalau dah sewa baju pun lebih kurang kos aku buat, lebih baik aku buat. Janji baju tu aku boleh pakai lepas kahwin. Aku memang tak berkenan dengan kebanyakkan baju kat butik pengantin. Design memang tak dinafikan banyak yang cantik, tapi alahai jarang! Yerr la dah kalau material baju tu daripada lace. Mahu tak jarang? Dah satu hal kena pakai inner. Sangatlah tak lawa (pada aku) T____T

Secondly, pasal design. Kebanyakkan design baju pengantin kat butik tak mesra pemakai tudung. Kenapa aku kata gitu? Design berkorset sesuai ke dengan orang bertudung? Kau pergilah google sendiri kalau nak tengok lawa ke tak pengantin bertudung pakai baju design korset.

-___-"

Baik aku buat sendiri design yang aku suka. Letak lining siaps-siap. Tinggal sarung je. Takyah leceh nak sarung 2-3 lapis baju lain. Tak sabar aku nak pergi fitting baju kahwin akhir bulan 2 nanti. HE HE

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...