11 Jan 2012

Satin Rose Bud for sale

STICKY POST

1. Nota penting:

  • Limited quantity, so siapa book dan terus bayar akan dapat terus. Booking period SATU hari sahaja. 
  • Order dan pembayaran yang dibuat pada hari Isnin dan Selasa, aku akan post hari Rabu (11/01/12). Order yang masuk selepas itu, minggu depan baru aku akan post. Ada paham? :D

2. Cara-cara untuk book begini ya kawan-kawan:
Hantar emel ke harlina007 [at] yahoo [dot] com, yang bersubjek "satin rose bud brooch" (kalau korang order brooch, kalau tidak "satin rose bud" sahaja.
Sila lengkapkan details ini:
Nama penuh (seperti dalam IC):
Kuantiti & warna:
No. Telefon:
Alamat (untuk post):
*Kalau nak self-collect, sila datang ke office (hari bekerja sahaja). Alamat office akan diberitahu kemudian. 

3. Once aku hantar confirmation email berserta no akaun, anda mempunyai masa SATU hari untuk membuat pembayaran.

*warna ada 'lari' sikit, sebab lighting dan editing*



satin rose buds
top: light purple, cream
left: shocking pink, maroon
middle: bright red, soft pibk
right: dusty pink, grey

satin rose buds
price:
with pin (brooch): rm3.50 each
without pin: 3 pieces for rm10

yang without pin tu korang boleh guna untuk hias headband, hairband, etc.

satin rose buds
actual size

satin rose buds
in action hehe

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Tukang jual :P

3 comments:

Aida Narina said...

nak 1 in every color pleaseeeee!~ :D let me know your acc no kay cc - email sng :)

wanG said...

sweetnyaaaa...

tengku masni said...

haaa...yg ni la saiz yg sy nak...kecik skit... sesuai utk wat cincin... ermmm... mggu depan ai order k... ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...