26 Jan 2012

Terima dan senyum

BFF 1
Aku: Kau boleh jadi one of my bride's maid tak? (tukang angkat dulang)
Dia: Tak dapatlah sebab tarikh kau clash dengan BFF aku masa kat uni dulu
Aku: .....

BFF 2
Aku: Kau boleh jadi one of my bride's maid tak? (tukang angkat dulang)
Dia: Tak confirm lah. Takut Ada hal.
Aku: .....

Terima kasih BFF!

4 comments:

Kak Lia said...

sedara mara boleh dianggap BFF tak?

awe said...

jangan risau...kami kan ade~

Liyana said...

Huhu.. Ini kisah benar. I kahwin lambat from other friends. Mula2 janji semua nak dtg. Tapi masa I kahwin ramai pulak yg nak bersalin la, kenduri sebelah suami la, last2 takde BFF yg dtg. Mula2 sedih gak..but then I realized masing2 dah ada life sendiri.

knv said...

what's bff? no problem kan. it's about time to make new friends. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...