17 Jan 2012

Wedding prep: bride's shoes

It was an unplanned purchase. Bought at Primavera, KLCC last weekend. Ke KLCC bersama suatu misi dan misi tersebut telah tercapai. Misi tidak ada kaitan dengan kasut. Tapi, kasut yang dibeli. Bangga dengan diri sendiri HA HA.Whatever la kau pomps, cakap belit-belit! :p

I'm torn between these two shoes, so I tweeted my (twitter) friends and ask them mana yang cantik untuk wedding? Jawapan sebulat suara, tidak kalah walau 1 undi sekalipun. Ada jugak yang tak membantu dengan memberikan jawapan suruh beli BOTH. Dah gilerrr??! -__-"

:: tolonglah abaikan kaki buruk ku ittew ::

I cursed you mosquito jadi penyebab kaki aku buruk! Matik lah kan, salahkan nyamuk padahal memang dah sedia buruk. KAH KAH. Kaki aku sunburn weh, minggu lepas mengukur Jalan TAR di hari yang panas terik. Kesan sunburn kat muka lepas balikdari kursus bulan 10 pun belum hilang sepenuhnya, sekarang kaki pulak. Apalah nasib... Kau ni nak citer pasal kaki ke kasut, pomps? :p

Ada DIY project untuk kasut ini. Mari jahanamkan beliau. HA HA

Guess which kasut yang aku beli? Soalan TIDAK dibuka kepada kawan-kawan twitter. Sekian :P

3 comments:

swit@kon said...

buh rose kiut atas kasut tu. i suka yang belah kiri!!!

reena said...

Cantik dah beb plain camtu.

waNny said...

yang ada ribbon tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...