20 Feb 2012

Fabric flower brooch lagi

Nih bukan barang MLM uols! Oppsss...! Ni hobi suka-suka.

Organza flower brooch
Color: Black - 4 available, Cream - 3 available
Price: RM4.50 per piece

Satin rose bud flower
Idea: fabric flower ring, butang baju kebaya
Color: cream - 4 available, bright red - 5 available & baby blue - 5 available
Price: RM2.50 per piece (without pin), RM3.00 per piece (with pin)

Note:
Aku jual fabric flower saja, NO ring sebab aku tak dapat nak cari adjustable ring lagi buat masa nih. So kepada bride-to-be yang nak pakai fabric ring ni time kawen, aku cadangkan korang beli silver ring tu lepas tu gam rose bud ni dengan gam UHU. Konsep DIY gittew!

Kalau nak, shoot email to harlina007 [at] yahoo [dot] com
First come first serve basis. Limited quantity, stock baru aku tak tau bila akan ada lagi. So segeralah bertindak sebelum anda menyesal :P

1 comment:

Yantie said...

kreatif betul kawan aku sorang ni..;) tulisan cantik..(teringat zaman sekolah..ko kidal kan?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...