21 May 2012

Pre-order white paperbag (no handle & with handle)

Selepas aku post entry nak let go white paper bag with handle minggu lepas, ramai yang emel bertanyakan pasal paperbag tu. FYI, now cuma ada 150pcs in hand. Dah ada orang reserve, tapi if takda deposit @ full payment aku lease pada orang lain. So, sesiapa yang nak boleh emel :)

So, since ramai yang emel mintak tolong untuk aku belikan paperbag. Aku ingat nak buat pre-order and beli banyak terus. So takdelah aku kena mengulang pergi ke sana banyak-banyak kali. Office aku bukannya dekat weiii dengan Wakim ni. Kalau rumah sewa lagilah jauh. So memang tak kuasalah kalau aku nak pergi semata-mata nak beli paperpag 50pcs (contoh).  

Aku amik order untuk 3 jenis paperbag sahaja, ok? 
Tengok bawah ni, contoh-contohnya:


SMALL PAPER BAG WITH TWISTED TIE HANDLE (+- 45 GM) 
SIZE: 8" (WIDTH) X 8.25" (LENGTH) X 4.5"(BASE WIDTH) 
50 PCS PER PKT (+- 2.3 KG) RM 50.00 PER PKT

SMALL PAPER BAG WITH PP CORD HANDLE (+- 45 GM) 
SIZE: 8" (WIDTH) X 8.25" (LENGTH) X 4.5"(BASE WIDTH) 
50 PCS PER PKT (+- 2.3 KG) RM 50.00 PER PKT



BROWN NO.4 - 9'' (HEIGHT) X 5"(WIDTH) 'X 3'' (BASE WIDTH) - RM 10.00 PER PKT 
 WHITE NO.4 - 9'' (HEIGHT) X 5"(WIDTH) 'X 3'' (BASE WIDTH) - RM11.00 PER PKT 

BROWN NO.6 - 11'' (HEIGHT) X 6" (WIDTH) 'X 3.6'' (BASE WIDTH)-RM14.00 PER PKT 
WHITE NO.6 - 11'' (HEIGHT) X 6" (WIDTH) 'X 3.6'' (BASE WIDTH)-RM 15.00 PER PKT 

 BROWN NO.8 - 12'' (HEIGHT) X 6" (WIDTH) 'X 4'' (BASE WIDTH)-RM 17.00 PER PKT 
WHITE NO.8 - 12'' (HEIGHT) X 6" (WIDTH) 'X 4'' (BASE WIDTH) - RM18.00 PER PKT 

 BROWN-NO.12-13'' (HEIGHT) X 7" (WIDTH) 'X 4.5'' (BASE WIDTH)-RM 24.00 PER PKT WHITE NO.12 -13'' (HEIGHT) X 7" (WIDTH) 'X 4.5'' (BASE WIDTH)-RM27.00 PER PKT

Aku amik pre-order ni bukan nak berniaga ok. Aku tak dapat apa-apa komisyen pun daripada Wakim apatah lagi diskaun. Some of you might think aku dapat diskaun ke apa, jawapannya ialah nan hado. Unless aku beli banyak lebih 1k or 2k. Paham? Aku just nak tolong B2B yang memang tengah nak cari paperbag ni  tapi takde masa @ jauh nak datang untuk pergi beli sendiri.

Dah namanya pre-order, mestilah ada syarat. Ye tak?
Paperbag ni 1 pack 50pcs, so 50pcs adalah minimum order. Terus terang aku cakap, aku akan kenakan sedikit charge sebagai upah aku ke sana tolong belikan. Ramai yang emel lepas tu senyap bila aku beritahu ada transportation charge. Seriously man kalau tak nak ada charge tambahan (read: fuel) silalah pergi sendiri. Untung aku tak charge untuk masa yang aku amik untuk pergi sana, tau tak? :P
BTW, aku akan pergi bergantung kepada tahap kelapangan.

As some of you might know, awal bulan 6 ni wedding aku. So hujung bulan ni aku dah nak balik kampung. Sesiapa yang urgently nak paperbag ni, sila emel dan confirmkan pre-order latest by Monday 21st May 2012. Selepas settle wedding aku untuk both sides, baru aku akan bukak balik pre-order (kalau aku rajin). 
HUA HUA HUA

email to: harlina007[at]yahoo[dot]com

Sekian, harap maklum :P

1 comment:

ohw gosh said...

hi harlina sorry, kite baru bace kedai kecil awak tu. scarft drp tyie rack tu sume dah abes ke? hehe

-saya yg terlewat-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...