12 May 2012

White paper bag with handle (doorgift bag) for sale

Current stock:
[sold out]

:: image source: http://wakimpack.blogspot.com ::

Perhatian kepada B2B di luar sana yang masih tercari-cari paper bag untuk doorgift, aku ada 200 pieces of white paper bag untuk di let go. Details seperti berikut:

White paper bag with twisted tie handle
Size: 8" (width) x 8.25" (length) x 4.5" (base width)
50 pieces per pack
Price: RM50

Aku beli kat Wakim Plastic, dekat Chow Kit beberapa minggu lepas. Kalau ada sesiapa yang nak, please email me harlina007[at]yahoo[dot]com. 

Kot ada B2B yang stay jauh daripada KL and takde kelapangan nak ke KL semata-mata nak beli paper bag, bolehlah amik peluang ni.

Ni antara contoh DIY deco yang boleh anda buat pada paper bag:






Tampal TQ tag and letak reben, wallah siap! Aku ada 200 pieces je, siapa cepat dia dapat ok? ;D


P/S: Perkhidmatan pengeposan disediakan :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...