19 Jun 2012

Handbouquet


Al-kisah, aku beli 3 kuntum white lilies a day before my wedding day dan lili tersebut tidak kembang sampailah ke pagi hari kahwin. Howww? Pukul 10 pagi nak nikah, tengok jam pukul 9 pagi bunga lili masih kerek. Masih takda menunjukkan tanda-tanda nak kembang mekar.

Nasib baik ada kakak cantik menyelamatkan keadaan.  Beliau terus decide pergi florist, beli bunga lain untuk dijadikan hand bouquet. Sendiri pilih bunga, sendiri gubah. Orang kedai bunga tu lembap sangat kakak aku kata. Kah kah kah.

Ngam-ngam pukul 10 pagi kakak aku balik bawak hand bouquet. You're a life saver, sister! Kalau tak, merasalah takde hand bouquet. Kalau tangan gigil dan ketaq semua orang pun boleh nampak :p

Isnin, 2 hari selepas majlis. Lily putih yang aku beli kembang mekar begitu cantik sekali. Rasa nak jentikkkkk je kelopak dia. Kau kembang 2 hari lepas majlis buat apa? Sakeetttt hati (gaya Ropi) -___-"

5 comments:

Syazlina Khairuddin said...

cantik jugak bunga lili..nnt boleh difikirkan utk buat hb nikah sy =)

reena said...

Cantik jugak hb ni! I guna hb untuk cover perut. haha.

Umie Aisya said...

I like hb u nyah.simple je

tengku masni said...

cantik hb tu, i nak tgk full pelamin dia ade x? cantik laaa...

cc said...

syazlina khairuddin,
thanks! inspired by nurul syuhada :)


reena,
sama la oii HA HA HA HA HA


umie aisya,
thanks nyah. fink pon fink lewww daripada takde :p


tengku masni,
thanks. 'dia'? siapa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...