2 Jul 2012

1st monthversary


 Sepanjang bulan lepas paling banyak event dan travel. Letih kalau ingat-ingat balik. Letih tapi seronok HE HE. Semoga cepatlah aku dapat pindah balik negeri. Serius kahwin jarak jauh tak sama macam tunang/couple jarak jauh. Nak kerja pun takde mood (tak taulah kot aku aje ke yang rasa macam nih) -___-"

Husband ucap "Tahniah dah sebulan" bila aku cakap "Esok (Isnin) genap sebulan dah kawen. Sekejapnya dah sebulan". Sekejap je dah sebulan, nanti pejam-celik-pejam-celik dah setahun :p


P/S: Tak sempat-sempat lagi nak snap dan upload gambar wedding stuff yang nak di let go.

8 comments:

swit@kon said...

i feel you.

your sincerely,
weekend wife :P

Bermulanya Satu Episod said...

SY DOAKAN CEPAT DAPAT TUKAR, DAPAT SELALU DI SAMPING SUAMI ANDA.:-)

Umie Aisya said...

Selamat ulangtahun sebulan babe!

reena said...

Selamat sebulan!

Moga u dapat ditukarkan secepat mungkin. Aminn.

cc said...

ahkon,
sib baik ada yg memahami haha...
u ada plan nak pindah tak? ke husband yg akan ke putrajaya?


bermulanya satu episod,
hi there, thanks for dropping by. thanks for the du'a also. amin :)


umie aisya,
terima kasih. i sebulan, u dah setahun sebulan kan? :p


reena,
aminnnnn ya rabbal alamin

swit@kon said...

cc. i akan ke Penang. after my masters settle. skang klas weekend. tidak membenarkan saya ke Penang.

harap2 dapat settle semua. and off to Penang! woot. insyaAllah

♥ nana i am ♥ said...

HAPPY 1 MONTH ANNIVERSARY PUAN CHELSEA ^_^ i dah khatam baca your reviews..suka!macam nak baca dua kali je..

cc said...

nana,
thanks dear!
enjoy preparing for your big day ok?
nanti dah lepas, rindu nak buat semua2 tu...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...