19 Jul 2012

Sila emel (kalau nak)

Aku dah 3 kali kot emel pada mereka yang request tanya harga karpet bulu-bulu tu TAPI 3 kali jugaklah emel aku tidak dibalas. Kalau tak nak beli sekalipun, memadailah engkau reply cakap thanks. Aku bukan kecik hati pun kalau engkau tak nak beli daripada tak reply langsung aku jadi sakit hati.

Oleh yang demikian, barang siapa yang berminat dengan karpet bulu-bulu tu, sila emel aku harlina007[at]yahoo[dot]com kemudian baru aku akan reply.

Budi bahasa amalan mulia.

2 comments:

reena said...

I punya u blom bagitau total & acc detail.

cc said...

reena,
u punya nanti i post dulu, baru bagitahu total. u special case kekeke :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...