13 Jul 2012

Weekend wifey

:: tulisan tak cantik orang kidal ::

Akulah tu. Suami nak datang malam nanti. Aku excited sebab dah 2 minggu tak jumpa dia. The longest period ever after the wedding. Somehow, I've survived :D

Ini kali pertama dia nak datang rumah sewa untuk menghabiskan hujung minggu. Last month ada juga datang tapi singgah kejap je sebab nak pergi Bali masa tu. Tapi, datang pun akan banyak keluar daripada duduk kat rumah sebab takut housemates tak selesa pulak bila husband aku ada. Aku pun segan sebenarnya. Ikutkan nak je aku balik kampung tapi tengah batuk dan selesema teruk, malas nak travel. 

Excited nak masak untuk suami. Eh, ini bukanlah kali pertama. Dah banyak kali masak untuk dia. Tapi sebab dah lama tak jumpa, itu yang jadi excited terlebih. HE HE.

Cepatlah sikit masa berlalu.

4 comments:

Kak Lia said...

masak sup ape?

Has said...

ehh..mcm sama lak menu kita. mcm nk msk sup ayam :)

cc said...

Kak lia,
Sup daging. Daging xde dalam list sebab dah rebus siap2 lepas beli kat pasar semalam


Has,
Konsep sup sama tapi haiwan dalam sup tu aje yang lain hehehe

kha said...

terjumpa blog kamu..baru kwin dan duduk berjauhan yea..akak dah dua tahun lebih kawin tiap2 minggu blk kg jumpa hubby, bawak perut turun naik train, nasib baik tak terberanak dlm train (blh claim naik train free seumur hidup)huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...