17 Aug 2012

Mood raya

Hari ni dah start cuti. Tapi Rabu depan kerja uols! Tak kisahlah sebab now dah dekat dengan kampung (and of course husband too!) bila tak dapat cuti lama pun takpe. Nak beraya both rumah family dalam sehari pun tiada masalah, InsyaAllah. 

Mood raya dah mencanak-canak sangat nih. Tak mahu fikir benda lain dah. Kepada yang nak balik kampung, selamat balik kampung. Hati-hati memandu. Jangan langgar had laju, ingatlah insan-insan yang tersayang. Jangan jadikan hari raya ni sebagai peristiwa pahit untuk ahli keluarga kenang, OK?

By the way, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin untuk korang semua. Kalau yang tahu rumah aku kat mana jemputlah datang. Raya pertama sampai raya ke-3 I'll be at home. Do come! :)


Naaaahhh, sekeping (lagi) gambar kawen (boolatnya pipi aku hoi!) mengiringi ucapan selamat hari raya untuk anda. KAH KAH KAH. Sexcited sebab OP dah siapkan album dan dah dapat soft copy semua gambar. Nanti lepas hilang mood nak raya, aku review pasal OP :D


P/S: Aidilfitri; tahun lepas lain, tahun ni lain, tahun depan lain.

2 comments:

Has said...

Salam Aidilfitri to cc & suami. iye..kenangan setiap aidilfitri sgt berbeza..

Umie Aisya said...

Selamat hari raya babe!maap zahir batin.1st raya as as a wifey mmg excited gitu.been there.hihi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...