10 Aug 2012

Seminggu di pusat pentadbiran gomen

Sejak Isnin sehingga ke hari ini, aku di Putra*jaya menjalani orientasi selama seminggu. Yawnnn! Hari ni last day orientasi. Yahuuu! Akhirnya habis jugak. Letihhh mak, noks! Ada masa kebosanan, ada masa seronok especially bila masuk bahagian operasi. Bahagian yang akan aku kendalikan kat JB nanti. Lotsa juicy gossip I tell you! Keh keh keh...

Astagfirullah. Betulkan niat.

Malam ni suami datang, nak temankan isteri beliau balik ke pangkuan. Kami akan balik ke JB for good esok. Barang-barang aku satu pun tak kemas lagi. Malas, boleh? Excited nak balik tapi malas nak packing. Standard lettew, khen?

Isnin depan start kerja di office baru. Nervous uols! Hehe.

Ehh pejam celik pejam celik, tinggal seminggu je lagi nak raya kan? Tahun ni preparation ala kadar. Baju raya 3 helai. Kasut raya yilek. Pakai je kasut yang ada. Bila dah umur sekarang ni dah tak beriya nak raya macam dulu. Kalau tiap kali raya, semuanya nak ganti baru walaupun yang lama masih elok, kan dah membazir namanya tu kan? Eloklah elak membazir mana yang boleh. Biasanya yang beriya nak raya ni budak-budak je :)

Biar tak dapat kasut baru, asalkan dapat Tupperware baru 1 set. Kakakaka...



Kaftan raya beli dari thepoplook. Nak merasa jugak pakai baju designer uols! (walaupun kaftan. Gittew!)
Cerita macam dah menyimpang. Berhenti sini dululah. Toodles!

1 comment:

jelita78 said...

radzwan radziwil kah itu??
sukaa!! suka!!!
sangat da vasss ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...