28 Sep 2012

Bride's maids outfit


Fully sponsored by me :p

Material for their outfit was bought at Jakel's Segamat. Kain dengan baju tak sama materialnya. Untuk baju aku pilih kain yang kerasnya ala-ala songket (tapi bukan songket), ada silver stripes. Kain plain kelabu. Bagi material kat diorang, pandai-pandailah nak bikin baju apa. Aku just pesan jangan buat baju seksi dan tak menutup aurat sudah :p

Yang 2 orang pandang kamera tu my nieces. Yang 3 ekor eh orang lagi tu kesayangan sejak zaman belajar dulu. Tak pandang kamera, entah apa masalah -__-"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...