8 Oct 2012

Baby Expo is not for babies

*memetik kata-kata dan nasihat seorang teman supaya buang yang keruh, ambil yang jernih*

5 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

igt nk pegi smlm.tp xpegi2pun.byk x markdown price?

Nor Azura Mohamad said...

btw, dear..mase aku bujang dulu pon aku penah terfikir cam nih..tp bila aku dah ada anak sendiri, then aku baru faham..yes, aku stuju ngan komen member ko..once u've ur own kid,u'll get it.. susah nak xplen..

KS said...

hello ptd yang belum confirm,
maybe u should read this:

http://iszslurp.blogspot.com/2012/10/kisah-stroller_6780.html

cheers!

ptd dah confirm :)

cc said...

anis,
kalau stroller, baby cot, pump tu takde la murah mana. masih mcm retail price or you can even get cheaper price online. tu yg tak beli pape hehe

kalau cam brg2 keperluan wet tissue, baby bath, etc murah la 2-3 hengget

nor azura mohamad & KS,
maybe u should give extra highlight on my sentence yg nih "Kalau bawak baby, akan selesakah baby? I don't think so sebabnya aku tengok semalam ramai kanak-kanak yang cranky boleh jadi sebab rimas, panas, bising, etc. Bila anak dah crancky, mak bapak nak shopping pun tentulah tak selesa, bukan?"

Kak KS,
thanks for dropping by. terharu :P


Ayu said...

CC, i sgt setuju dgn pendapat u. Tp kalau pendapat org lain sebaliknya, tak kisahla sbb manusia semua berhak ada pendapat masing2. Yang penting tak payahla kita sampai nak sindir-menyindir dan bertegang urat sebab hal2 kecik ni. Dah mak2 budak pun.. Biar matang bila berdebat. Take care & jgn stress dgn ribut2 ni k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...