1 Nov 2012

Nak menang sangat? Ambik!

Alasan standard bebudak penyokong Team Setan...

...bila team dia memang:

  • Our team is the champion
  • Tak perlu dipertikaikan lagi, MU memang hebat
  • GGMU


...bila team dia kalah:

  • Hantar second team
  • Ala setakat Carling Cup, piala tak penting
  • Saja bagi chance



Apa benda cup tak penting? Nak jadi macam past season ke, takde memang apa-apa cup? LOL!

BTW, Chelsea memang game pagi tadi 5-4. Gila banyak gol macam main play station je.

3 comments:

Nor Azura Mohamad said...

laki aku n kawan² aku team setan merah kate.."ala, cup kecik.." pastu ckp."kalah pon kene, menang pon kene.." ape lah..PHD tol!

hani noordin said...

2nd team pun dorang ada giggs, anderson, nani, cicahroti, fletcher, welbeck... they r good bab2 reasons nih.. apa pun KTBFFH! UP THE CHELS!

cc said...

zura,
ko cakap kat sepul, kecik pun cup jugak. tu ada chance nak jd mcm thn lepas tak menang pape. kahkahkah


hani,
tau xpe! ape mendenya 2nd team kalau stars berbaris jugak. pffttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...