7 Dec 2012

Manusia spesies tamak dan tak sabar

Siapa lagi kalau bukan pemilik kelab Chelsea, mafia besar En. Abramovich. Nyampah OK aku dengan mamat ni. Kejap-kejap sacked orang. Aku ingat dia belajar daripada pengalaman. Tidak rupanya. Bagilah chance kat orang tu nak membuktikan kebolehan dia dulu. Ni baru kalah 2 games dah sibuk cari pengganti lain. Jasa orang tu bantu dapatkan UEFA title, langsung tak diingat T___T.

Mangsa pertama dulu Mr. Maurinho,


...yang terbaru RDM. 


Ingatkan siapa yang gempak sangat boleh gantikan RDM, sekali tuuuuuuuu...


Phuiiiii...!!

Tak kenan langsung haku dengan dia nih. Hani, kalau nak syoh-syohkan si Rafa Beneath-us (kakaka) boleh jugerrr.

JM selamanya dihatiku. Ecehhh.


P/S: JM ni tua pun hemsem, lempang nak?

1 comment:

hani noordin said...

betul..roman mmg bengong. tunggu la at least till end of season.

JM rambut putih bagai nak rak pun tetap hensem...hehehe! RDM not bad jugak..masa jumpa kat KL hari tu..tergoda jap coz he has a nice smile..! :-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...