6 Dec 2012

Syohhh... Syohhh

Macam tak betul je bunyi tiup habuk 'syohhh... syohhh', tu bunyi dah macam nak halau ayam :P

Bersawang blog, sebab malas nak update. Sebenarnya banyak je benda nak cerita. Pasal pregnancy satu benda apa pun aku tak pernah tepek dalam blog ni. Esok-esok kalau lupa moments merarik masa pregnant, sendiri yang menyesal. Kat blog jelah tulis macam-macam, tak rajin nak tulis diary bagai.

Bila entah mood rajin nak mari? *sigh*

1 comment:

hani noordin said...

ingat kan halau benitez ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...