12 Dec 2012

Tukar cerita

Aku rasa cukuplah post tentang hari kahwin. Macam dah cerita semua benda. Sekarang, nak cerita tentang pregnancy and preparation for baby pulak. Tapi kalau ada teringat anything pasal wedding, aku selit-selitkanlah jugak nanti. Dulu, kononnya aku nak buat tutorial untuk setiap DIY yang aku buat masa wedding hari tu tapi angan-angan Mat Jenin ajelah nampaknya. Keadaan diri sekarang dan masa tak meng'ijin'kan aku nak luangkan masa menghadap blog macam dulu.

Starting next week, aku nak post pasal preparation for baby. Excited nak tunggu baby keluar (pejam celik, pejam celik dah 3rd trimester mind you!) but at the same time nervous.

Semoga roh rajin lama sikit hinggap kali nih :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...