1 Jan 2013

Goodbye 2012. Hello 2013!

2012 - banyakkk kenangan yang best dan ada jugak few yang tak best. 

YANG BEST

Kahwin :P

Honeymoon

Pregnant

Dapat transfer ke JB dan duduk sekali dengan husband...auwww ;p

Takyah tengok muka boss (lama) hahahahahahahaha

Tinggalkan KL yang sesak


YANG TAK BEST

Tayar kereta kena curi 2 weeks before kahwin. Kopakkk mak tsskkk

Duit banyak habis >______<

...and not to forget, Girl's fight kat twitter (tanpa adegan tarik rambut HA HA)


2013 - Harapan dan doa untuk tahun ni:

  • Dipermudahkan urusan beranak
  • Simpan duit lebih banyak dari tahun lepas especially untuk baby
  • Rumahtangga yang baru dibina kekal harmoni dan diberkati. Amin
  • Perangai selaras dengan umur
  • Dipanggil ke kursus 6 bulan. Tak confirm lagi katanya :P
  • Dapat bagi yang terbaik untuk anak
  • Jadi isteri yang baik dan kurang degil hehe
  • Nak travel banyak tempat


(...dan lain-lain yang tak terfikir sekarang)


P/S: Marilah berusaha dan berdoa semoga tahun ini menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...