2 Jan 2013

Pre order: NARS make-up

Kalau aku bukak order untuk NARS make-up ni, ada siapa-siapa nak kirim tak? Currently, kat Malaysia takde jual brand ni and the nearest retail outlet ialah di Singapore. Weekend ni aku nak ke sana dan memang tuju nak ke NARS di Tang Plaza. So, kalau ada sesiapa yang nak cuba or nak restock NARS, bolehlah email kat aku barang yang mahu dikirim.


Boleh rujuk official NARS (click) website untuk code or nama item. Price list kat Singapore adalah seperti berikut (credit to Mag from makeupstash (click))

PRO-PRIME 
Pore Refining Primer – S$62
Multi-Protect Primer SPF30/PA+++ – S$62
Light Optimizing Primer Broad Spectrum SPF15 – S$62
Smudge Proof Eyeshadow Base – S$37
Skin Smoothing Face Prep – S$55

EYES 
Single Eyeshadow – S$38
Cream Eyeshadow – S$38
Duo Eyeshadow – S$50
Duo Cream Eyeshadow – S$50
Trio Eyeshadow (LE) – S$75
Soft Touch Shadow Pencil – S$38
Eyeliner Pencil – S$33
Larger Than Life Longwear Eyeliner – S$36
Gel Eyeliner – S$37 Eyeliner Stylo – S$40
Larger Than Life Lengthening Mascara – S$38
Larger Than Life Voluminizing Mascara – S$38
Brow Gel – S$33 Eyebrow Pencil/New Brow Pencil – S$33

LIPS 
Pure Sheer SPF Lip Treatment – S$38
Pure Matte Lipstick – S$38
Lipgloss – S$37
Larger Than Life Lipgloss – S$38
Velvet Matte Lip Pencil – S$37 Velvet Gloss Lip Pencil – S$37
Satin Lip Pencil – S$33 Lip Liner Pencil – S$33

CHEEKS 
Blush – S$50
Cream Blush – S$50
Blush Duo – S$60
Highlighting Blush – S$50
Blush/Bronzer Duo – S$60
Bronzing Powder – S$63

MULTI-USE 
The Multiple – S$60
Illuminator – S$45
Body Illuminator – S$67
Body Glow/Monoi Body Glow II – S$85

COMPLEXION 
Sheer Glow Foundation – S$72
Sheer Matte Foundation – S$72
Powder Foundation – S$72
Powder Refill – S$
Light Transforming Cream Compact Foundation Case – S$15
Light Transforming Cream Compact Foundation Refill – S$63
Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++ – S$66
Stick Concealer – S$40 Duo Concealer – S$45
Pure Radiant Creamy Concealer – S$42
Pressed Powder – S$58
Loose Powder – S$60
Light Reflecting Setting Powder Loose – S$60
Light Reflecting Setting Powder Pressed – S$58
Makeup Removing Water – S$42

T&C:

  • Aku akan quote harga ikut current currency exchange, nanti aku explain further dalam email yang aku reply
  • No fussy buyers please! Aku ambik order suka-suka, malas OK nak tension melayan orang yang cerewet dan leceh
  • Email your list of order latest by Friday night before 10:00pm
  • Kalau berminat nak kirim, sila emelkan list anda ke harlina007[at]yahoo[dot]com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...